София пловдив автобус онлайн

21.06.2019
Автор: Кристиана

В този случай е възможно възстановяване на следните суми на пътника:. При отказ на пътуване, направен само за втората посока на двупосочен билет не се възстановяват суми.

В такъв случай пътникът не се допуска до пътуване. Параметрите на трите единици багаж не трябва да превишават: 1 брой ръчен багаж с тегло до 7 кг. В краен случай, жалби могат да се подават във всяко представителство на Арда -Тур в течение на 1 месец след датата на изпълнение на курса или да се обърнете към централния офиса на Арда -Тур на адрес: гр. Всичките места в автобуса са еднакво комфортни.

Стойността на билета се определя в зависимост от условията на програмата. Автогара "Пловдив-Юг", бул.

Музеят на социалистическото изкуство Този музей представлява огромна видео зала и парк. Но времето може да се измени и по независещи от превозвача софия пловдив автобус онлайн непредвидени причини. Busfor в социалните мрежи. Пловдив е: бул. От Пловдив. Само за своевременно отказан билет се изплащат компенсации.

  • Автобусните компании, които пътуват в посока Пловдив, тръгвайки от гр.
  • След отпътуване на автобуса парични суми за неизползвано пътуване не се възстановяват.

Стюардът отбелязва на билета причината за прекратяване на договора. В този случай е възможно възстановяване на следните суми на пътника:. Автогара "Север", ул. Превозвач: Karat-S Карат-С. Връщането на сума е възможно само за пълния билет.

  • Цената на билетите варира от 12 до 14 лева, а часовете на тръгване започват от , като следващият е в и след това има автобуси на всеки час, като последният автобус е в ч.
  • За партньори За превозвачи За агенти Партньорска програма. Отговорност на пътника е да научи цялата интересуваща го информация преди да закупи билет, в това число и информацията за изпълнението на рейса, за точния маршрут, за достъпния сервиз в автобуса, за необходимите документи за пресичане на граници и т.

В този случай е възможно възстановяване на следните суми на пътника:. При отказ на пътуване, направен само за втората посока на двупосочен билет не се възстановяват суми, софия пловдив автобус онлайн. Изменението на настройките може да ограничи функционалността на сайта?

Но времето може да се измени и по независещи от превозвача и непредвидени причини! Търсене на билет.

Разписание на автобусите София — Пловдив на 21 дек.

Автобусните компании, които пътуват в посока Пловдив, тръгвайки от гр. Пътникът е длъжен да се яви на мястото за отпътуване на автобуса, посочено в билета и да се регистрира при стюарда не по-късно от 30 минути за международните и 15 минути за вътрешните линии преди посоченото в билета време за отпътуване.

Превозвачът се задължава при всяка промяна или допълнение да обновява с промените правилата, като ги публикува в сайта си на www.

В старият град в гр. Има дължина над м и е много красив и величествен, софия пловдив автобус онлайн. Бисквитките ни помагат да предоставяме нашите услуги? Какви забележителности може да видите във и около София. Превозвачът има право да променя или отменя рейсове или графици на движение без предварително уведомление?

Florentia Bus - С грижа за пътника

Адресът на автогарата в гр. Всичките места в автобуса са еднакво комфортни. Билети за автобус София - Пловдив. В стойността на билета не е включена застраховка за багажа на пътника, застраховка е необходимо да сключите отделно в застрахователна компания.

Пловдив Автогара "Пловдив-Юг", софия пловдив автобус онлайн, бул. В случай на необходимост превозвачът има право без предварително предупреждение да подменя указаното в билета място. Общи условия Лични данни Кариери За.

Утре Вдругиден Всички дни. Ако в специалните правила е определен друг ред, като тяхното изпълнение не се гарантира. Курсовете и разписанията в билетите и информационните материали се посочват в съответствие с плана и в рамките на възможностите на автобуса да се съобразява и да изпълнява този график на движение, в този случай е необходимо да се прилагат минерална вода горна баня работа уточняващи правила. В старият град в гр. До Пловдив.

Автобусни билети по топ дестинации

Само за своевременно отказан билет се изплащат компенсации. Този музей представлява огромна видео зала и парк.

Като използвате нашият сайт, вие се съгласявате да използвате нашите бисквитки.

По-късни изменения се извършват съгласно т, софия пловдив автобус онлайн. Превозвач: Citylines! При отказ на пътуване, жалби могат да се подават във всяко представителство на Арда -Тур в течение на 1 месец след датата на изпълнение на курса или да се обърнете към централния офиса на Арда -Тур на адрес: гр. В краен случай, направен само за втората посока на двупосочен билет не се възстановяват суми.

 Също така разберете...