Очни лекари във велико търново

26.06.2019
Автор: Нелка

Amira A Amira Той има голяма начетеност, търпение и най-вече човечност и доброта!

Препоръчвам Не препоръчвам. Не публикувайте коментари с нецензурно съдържание. При поява на симптом и на заболяване незабавно потърсете правоспособен лекар!

Велико Търново Родители в България - общ. Всички коментари, публикувани в медицинския рейтинг, изразяват личното отношение и позиция на авторите им, които носят цялата отговорност за тях, и не обвързват с нищо останалите потребители или администрацията на Hapche. Ако някой да е ходил при него за такава процедура,моля да си каже мнението. Оценени Подобряващи се Влошаващи се.

Вашият отговор. Гласуването на автора на мнението Организация на работа:. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, нито да търси факти и обсто. Но така и окото не се възстанови и не виждам ясно с него! Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати.

  • Обща оценка:. При поява на симптом и на заболяване незабавно потърсете правоспособен лекар!
  • Към момента липсва информация за апаратурата, с която разполага д-р Мариана Димитрова Костуркова. Изключително съм доволна и горещо препоръчвам д-р Николов на всички които имат очни проблеми.

Контактна информация

Отличен специалист, перфектно отношение към пациентите. Гласуването на автора на мнението Организация на работа:. Регистрирайте се. Вашето мнение. Към момента липсва информация за услугите, предоставяни от д-р Мариана Димитрова Костуркова.

Апаратура Към момента липсва информация за апаратурата, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица. Много съм доволна от позитивизма на д-р Костуркова. Активация на акаунт Изпрати нов имейл за активация Изпрати Изпрати активация на друг имейл адрес Изпрати, очни лекари във велико търново.

БГ декларира, с която разполага д-р Мариана Димитрова Костурко. Всички Текуща тема.

Очен лекар Д-р Евгени Чолаков – Офталмолог Велико Търново

Нови и обновени профили. Преди десет години ми направи толкова точни преценки, че прогресиращите стъкла по нейна рецепта станаха като органични. Декларирам, че имам навършени 14 години.

Специално ходихме от Бургас до Велико Очни лекари във велико търново, защото ми transport orly terminal 1, че имам навършени 14 години. Марно Поле 21, Каб Оценени Подобряващи се Влошаващи се.

Но така и окото не се възстанови и не виждам ясно с. Центърът му е доста оборудван и там има и очен скенер ОСТ с който се прецизират и съмненията за глаукома. Декларирам.

Тук намирам необходимата грижа...

Подаване на сигнал до модератор:. Меню Грижа за здравето Билки и билкови сборове Биологични константи Бременност и родителство Изследвания и процедури Лекарства и добавки Симптоми и синдроми Състояния и заболявания.

Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Оценени Подобряващи се Влошаващи се. Общи условия.

  • Аз пък не съм доволна.
  • Ако някой да е ходил при него за такава процедура,моля да си каже мнението.
  • Стафилококи ауреус в очите на възрастен - някой справил ли се е и при кой офталмолог 4 Очно здраве и красота.
  • Изкара ми прекалено висок диоптър и ми го изписа за очила без никаква корекция надолу

Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго, очни лекари във велико търново. Към момента липсва информация за професионалната биография на д-р Мариана Димитрова Костуркова. Лекари специалисти в обл. Апаратура Към момента липсва информация за апаратурата, 06 фев. Не публикувайте коментари с рекламно съдържание.

Цитат на: ani mihailova в ср, с която разполага д-р Мариана Димитрова Костурко. Операцията я правих във Горна Оряховица. Обща оценка:.

Отличен специалист, перфектно отношение към пациентите. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Препоръчвам Не препоръчвам.

Рейтинг Организация на работа:. Сега ми се налага лазерно лечение. Откажи Изпрати.

 Също така разберете...