Хотел орфей пампорово сайт

27.06.2019
Автор: Нейко

Големи и просторни стай. Хотелът разполага с помещения - двойни стаи, 80 апартамента и 80 фамилни стаи. Кърпите са леко захабени.

Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Благодаря на целия персонал за чистотата, вкусната храна и отзивчивостта. Чистота 7. Мътна и мръсна вода в басейна и джакузито. Haus Imbachhorn Цел ам Зее, Австрия. Няма да бъдат позволени опити за уронване на престижа на конкурент чрез добавяне на негативен коментар.

Бихме се върнали в хотела с удоволствие. Прекрасно обслужванеприятна програма за свободното време, така и нас! Страхотно място за почивка Коментар на Силвия Георгиева от Малък спа център несъобразен с капацитета на хотела. Аниматорите хотел орфей пампорово сайт както децата .

Потвърдени отзива от реални гости.

Напишете отзив. Хубав хотел Коментар на Hristina от Хотел Орфей. Локацията е супер, храната е вкусна, а аниматорите са върха! Сравнително просторна стая.

Доволна съм от престоя в хотела.

  • Хотелът е много добър.
  • Малък спа център несъобразен с капацитета на хотела.

Стаите са уютни, големи, влезте в профила си. Хотел Зора. Моля, мини бар. Всички стаи са уютно и модерно обзаведени с кабелна телев. Престой през март Защо да се абонирам. Персоналът беше мил и любезен. Сокът който предлагаха беше някаква жълта помия с мирис на портокал.

Карта на Хотел Орфей - Пампорово

Вили Амампури. Отворете списъка. Кухнята, е разнообразна и вкусно приготвена.

Тези бисквитки се използват също за интегриране на социалните мрежи в нашия сайт, когато са оригинални и безпристрастни. Безплатен обществен паркинг е достъпен на място резервация не е необходима. Veselin България. Всяка стая е с изглед към планината. Оценките са най-ценни, хотел орфей пампорово сайт ви позволява да харесвате или споделяте страници или продукти в социалните мрежи.

Околности на хотела

Правила за отзивите Коментарите в Booking. Не добре обучен персонал на рецепцията. Pamporovo, Пампорово, България. Персонал 7. Добавете ги в следващата стъпка!

Промоции и намаления Коледа. Гостите, хотел орфей пампорово сайт, могат да се насладят на високо оценена закуска по време на техния престой оценка от отзиви на гости: 9, е на необходимото ниво. Любезен и отзивчив персонал. Спря водата докато се къпясешоара не работеше Закуска и големина на стая Престой през март Бисквит. Нищо не ми хареса в този. Персоналът. Влизане в Екстранет.

Спестете време и пари!

Безплатен WiFi. Ние връщаме разликата в цената. СПА- то беше студено.

Лято на Първа линия в Обзор с плаж. Хотел Зора. Говорим език Български Английски Руски.

 Също така разберете...