Сверяване на часовник casio pro trek

09.08.2019
Автор: Мадлен

Всяко натискане на А върти стрелката на секундите по посока на часовниковата стрелка. Ще се случи следното: Стрелките на часовника се насочват към актуалния час в часовата зона, в която се намира избрания от Вас град със съответния код. Около една секунда, след като натиснете C на дисплея ще се появят указатели три графични сегмента за север, един графичен сегмент за юг, изток и запад , за да посочат север, юг, изток и запад.

Сензорът за налягане и температурният сензор, вградени в часовника, се калибрират фабрично и нормално не изискват допълнителни корекции. Страхотно ръководство! Моделът разполага и със сензори за отчитане на атмосферното налягане. Skip to content.

Графиката на барометричното налягане показва хронологична история на показанията на налягането. При активиране на всяко едно меню промяната на параметрите става чрез използване на бутоните А и С.

Часовникът се зарежда всеки път когато е изложен на светлина. Най-дясната точка представлява последното четене. Задължителни полета. Стрелката на секундите се насочва към кода на конкретния град? Когато си купих моя Pro Trek изгубих доста време да го разуча, а Вие сте го поднесли много достъпно и разбираемо.

  • Благодарение на модерната си технология те могат да измерват височина, барометрично налягане и температура. Когато индикаторът за барометрична промяна е изключен, графиката показва резултатите до 21 точки отчитане на барометричното налягане последните 42 часа.
  • След това натиснете и задръжте бутон E за около 2 секунди.

Как мога да платя?

Посоката ще бъде обозначена и с буквални пътепоказатели и с ъгъл на направление градуси. Добави коментар. Най-дясната точка представлява последното четене. Както е показано на изображението долу. Работа с дигиталния компас. За да получите информация от компаса, е необходимо да следвате следните неща:. Стартира се от Timekeeping mode и се задържа бутона E, докато не се изобрази кодът на съответната часова зона.

Как да направите настройки за конкретен град. За да направите промени в кода на града, натиснете А и стрелката на секундите ще започне да се движи по посока на часовниковата стрелка. Настройки на часа и датата Използвайте следната последователност, сверяване на часовник casio pro trek, за да настроите в Timekeeping Mode актуалните дата и час: 1. ВАЖНО : Режимът на алтиметъра на часовника ви изчислява относителната височина въз основа на промените в барометричното налягане?

Политика на Бисквитките.

Office@casiotime.com

Този часовник използва датчик сензор за измерване на налягането на въздуха барометрично налягане и температурата. Посоката ще бъде обозначена и с буквални пътепоказатели и с ъгъл на направление градуси. Уверете се, че часовникът е в режим на показване на час. Зареждане на часовника.

Важно : Трябва да изберете точно вашата часова зона, ако не извършвате калибриране. Това е режим за запис, за да може часовникът да приема правилните настройки. Отговор Cancel reply Email адреса няма да бъде публикуван. Насочете часовника от позиция на 12 часа в посоката, когато сензорите работят в неактивно състояние - обикновено се записват стойностите на алтиметъра и барометъра.

Часовникът може да доведе до неправилно отчитане на посоката, която искате да мерите.

Пон - Пет / 10:00 - 18:00

Натиснете D. Използвайте бутони A Изток и C Запад , за да изберете кода на града, чийто час на изгрев и залез искате да видите. За да се контролира дейността им, трябва от началната позиция на дисплей да се натисне бутона B.

Стрелката на секундите се насочва към кода на конкретния град. Работа с Компас.

Вертикалната ос на графиката представлява разликата в барометрично налягане и това на точките до. Как да направите настройки за конкретен град!

За настройване се използват бутоните А и С. Това е режим за запис, когато сензорите работят в неактивно състояние - обикновено се записват стойностите на алтиметъра и барометъра. Зареждане на часовника. Горещо препоръчвам на всеки, сверяване на часовник casio pro trek.

Сензорът, се намира от дясната страна и се контролира чрез бутона С.

1.Зареждане на часовника.

Когато индикаторът за барометрична промяна е активиран, графиката показва резултатите до 11 барометрични измервания на налягането последните 22 часа. С натискането на бутон D часовникът се връща към режим час. Активирането на актуалната часова зона — Home City — става по следния начин.

Това ще покаже часовете на изгрев и залез към текущата дата въз основа на конкретния градски код, трябва от началната позиция на дисплей да се натисне бутона B. Измерванията на сензора за налягане могат да бъдат повлияни от резки промени в температурата. За сверяване на часовник casio pro trek се контролира дейността им, географска ширина и дължина. Най-дясната точка представлява последното четене.

 Също така разберете...