Проверка на сметка на ток еон

21.09.2019
Автор: Звездолет

Какво е променено, че не мога да си видя сметките за ток по интернет? Искам, но не мога да проверя сметката по клиентски номер и оторизационен код- защо? Моля възстановете старата система, за да не се обръщаме към омбудсмана на републиката.

Ако няма да може да се прави подобна проверка,то кажете да не се мъчим. В сайта на EON за proverka na tok ще се нуждаете единствено от "Клиентски номер", който трябва да въведете в съответното поленце за проверка на smetka za tok. Направете си сайта достъпен и лесен за масовите потребители. Малко по-горе може да видите телефонните номера на електроразпределителните дружества, от които може да проверите вашата smetka za tok.

ЕОН проверка на сметка за ток: Проверка на ток за абонати на ЕОН може да се направи, посредством горещия, денонощен телефон за обслужване на клиенти, който освен всички други услуги които предлага, дава възможност за проверка на задължения за електрическа енергия.

Нямата за плащане , знам че са излезли фактурите, но фирмата разносвач не ги е донесла!

Протести срещу високите сметки за ток заляха цяла България. Иска всеки да си провери сметката …. Това може да стане по няколко начина. Информирайте се как се използват бисквитките за предоставяне на услугите. Защо е този имейл за да си проверя сметката.

Защо направихте толкова сложно проверяването на сметките? Опитах да се регистрирам, отговора е че съм регистрирана да получавам SMS — но аз не получавам.
  • Била достъпна услугата вече,глупости,нищо достъпно няма.
  • Проверка на сметка за ток по телефон Проверка на сметка за ток, за абонати на ЧЕЗ: Проверка на ток, за абонати на Energo-pro - EON: Проверка на електроенергия, за абонати на ЕВН: Tаксуването за всеки един от изброените по горе телефони е на цената на един градски разговор, съобразно с тарифния план на клиента. И без това Ви плащаме и това,което не сме изразходвали.

94 коментара към “проверка на сметка за ток – ЧЕЗ, EON, EVN”

ЧЕЗ проверка на сметка за ток: Проверка на ток, за абонати на ЧЕЗ, може да направите на телефон: 10 таксуването е на цената на един градски разговор, съобразно с тарифния план на клиента. Следваща Следваща публикация: Проверка на сметка за вода.

След като наберете номер 10 и се свържете, се включва автоматизирано меню, което ви обяснява на български език, какво трябва да направите за да се възползвате от различните услуги на електроразпределителното дружество. Не мога да си проверя сметката за ток! Може би понеже никой няма да тръгне да си губи времето за 2 стотинки, но милион абонати по две стотинки прави милиони.

  • Системата ме изхвърля или ми пише че паролата ми е грешна.
  • Важно за клиентите на ЧЕЗ!!!

Само за неплатени сметки. Господа от ЧЕЗ, че не мога да си видя сметките за ток по интернет, какво и колко е платил за миналия мес. Как да проверя сметката за ток на стълбището. EVN има нова страница за проверка на ток. Разбрах Още информация. Какво е променено. Energo-pro - EON проверка на сметка. Многоооо е тъпо……?

Energo-pro - EON

Ако това не стане ще уведомя всички медий. Само за неплатени сметки. Най-бързия начин за проверка е като наберете 10 и следвате инструкциите. Климатици — как да изберем климатик?

Не мога да си проверя сметката за ток. И сайта ви забива. Ако действително искате да помогнете на хората не ги лъжете. Не получих фактура за мес? В сайта на EON за proverka na tok ще се нуждаете единствено от "Клиентски номер", който трябва да въведете в съответното поленце за проверка на smetka za tok.

Проверка на сметка за ток

Най-бързия начин за проверка е като наберете 10 и следвате инструкциите. Посредством линковете по-горе озаглавени: "ЧЕЗ проверка на сметка", "Energo-pro - EON проверка на сметка" и "ЕВН проверка на сметка", може да проверите по интернет, сметките си за ток към изброените електроразпределителни дружества.

За proverka na tok от сайта на EVN ще се нуждаете от "имейл адрес", "клиентски номер" и "номер на фактура", тях може да откриете на фактурите си за електрическа енергия. Цел свет вече с фейсбука си влизат навсякъде тука сложно сложно че опасно брат ми да не земе некой по грешка да ти плати сметката.

Правейки и този избор за пореден път, която на български език ви инструктира, ще ви бъде необходим клиентски ви номер, тези които си плащат редовно, ще се включи автоматизирано меню на ЧЕЗ проверка на ток. EVN проверка на сметка за ток по. Защо ни правите на дебили. Необходимо Винаги е активирано.

За проверка на сметката ви за, проверка на сметка на ток еон. Places to eat near me nandos още.

Платих сметката на e-pay,но не мога да разбера дали е дошла при вас,как да разбера дали епостъпила при вас в че.

Следваща Следваща публикация: Проверка на сметка за вода. Как да спестим от сметка за ток — електрическа готварска печка. Ако няма да може да се прави подобна проверка,то кажете да не се мъчим.

Проверка на ток, може да направите на телефон: 10 таксуването е на цената на един градски разговор, е изключително удобно направена за използване от потребителите. Автоматизираната система на ЧЕЗ проверка на сметка за ток. EVN има нова страница за проверка на ток.

 Също така разберете...