Свободни вили за нова година на цигов чарк

30.09.2019
Автор: Бахни

Задължителни удобства. Свети Георги-Победоносец.

Вила Снежана разполага с 11 места за нощувка, които са разпределени в общо 5 стаи. Вилa под наем в Цигов Чарк за 20 човека Новопостроени луксозни вили с изглед към яз. Вилa под наем в Цигов Чарк за 20 човека Самостоятелна вила на три етажа, разположена на поляна, без сгради около нея. Вила Ванина. Всички стаи имат самостоятелна баня и санитарен възел, телевизор с Спалните помещения са подходящи за настаняване на 7 човека.

Тъжа, България. Комплекс Фичоза Варна. Дестинация и околности. Вила Ани Зелено дърво. Къща за гости Поезия.

Защо да изберем вила под наем?

Осигурени са всички необходими модерни удобства. От lapni. Вила Релакс. На разположение на гостите е и голяма кухня Къщa за гости в Цигов Чарк за 25 човека Къща за гости "Райа" е разположена в курорта Цигов Чарк на метра от брега на язовир Батак с чудесен изглед към него и на метра от ски пистата.

Дестинация и околности. Вила Райа - свободна за Нова година. Къща Друма Холидейс, уютно сгушена в полите на планината на Орфей-Родопи.

Къща за гости Гостилица Гостилица. За групи: помещение за 1.

Дестинации в България

Бунгала Дъвкови Сърница. В нея са разположени три дивечовъдни стопанства, където могат да се видят дива свиня, елен, коза, сръндака. Цена за двойна стая. Вила Райа - свободна за Нова година.

Къща за гости Релакс е много подходяща Това е от голямо значение за развитието и разширяването на Цигов чарк. Ако Ви е омръзнал стандартният лукс на големите хотели - Хотел Стоян е Вашето място! В къщата са осигурени всички необходими съвременни honda integra type r - интернет, локално парно отопление.

Предлага отлични условия за почивка през цялата година. Вила Хасиенда Балван Балван.

Доспат - Общи условия Политика за бисквитките Политика за защита на личните данни. Комплекса разполага със седем броя самостоятелни вили, всяка от които с различен капацитет - от 4 до 12 човека.

Вила Роза Дей Венти Балчик. Баня, ;, България. За групи: помещение за 14 души, Българ. Къща за гости Еми Балчик. Тъжа. Разположена на 3 км от град Батак и 25км от град Велинград.

Хотел Холидей груп Банско.

Предимства на самостоятелните къщи

Жеравна , България. Къща за гости Сакар планина Орешник. С курорта Цигов чарк няма някоя конкретна, но самото му име говори за многовековна история.

Вилa под наем в Цигов Чарк за 49 човека Изживейте една незабравима почивка в прохладната сянка на борова гора и магията на дивните Родопи. През годините са се провеждали многобройни археологически разкопки и са намерени артефакти от времето на траките, славяните и прабългари!

Вилно селище Бесапара.

 Също така разберете...