Инструкции за пожарна и аварийна безопасност

26.11.2019
Автор: Костакеца

Вие сте записали по-горе че не се изискав специално квалификация за тези лица,а според Чл. Инструкции за експлоатация и поддържане в изправност на предвидените активни мерки за защита ПГС, ПИС, СГУ, устройствата и съоръженията за евакуация и управление на дима и др.

Така че тази заповед ви липсва в папкта.

Здравейте, При повече от 5 човека в обекта, правите пълно досие, като само планът за евакуация е под въпрос — той е при поне едно помещение за над 50 човека изчислено според нормите в Наредба Iз Ако дадеш майл ще ти изпратя цялата си папка дето я правя за всяка фирма - правила за вътрешен трудов ред - писани точно по КТ, противопожарна, безопасни, заповед за раб. За новоназначените лица пък запознаването с плана е част от програмата на началния инструктаж. Инструкции за експлоатация и поддържане в изправност на предвидените активни мерки за защита ПГС, ПИС, СГУ, устройствата и съоръженията за евакуация и управление на дима и др.

Клуб :. За обектите по чл.

Re: Инструкция за Пожарна и аварийна [ re: kaтyxa ]. Здравейте, инструкции за пожарна и аварийна безопасност с неща. Разбира се, съгласно чл, като това се удостоверява с подпис на всяко отделно. Re: Инструкция за Пожарна и аварийна [ re: didaxr ]. Все пак трябва да се има предвид и дали не попадате в изискванията на Закона за защита при бедствия.

Задължително е всички работещи във фирмата да са запознати с плана.

  • Светле,много те моля да ги пуснеш и на мен pepailieva abv.
  • Некая ги има там и всеки да ги ползва като слемка Моля те помогни не само на мен но и на всички.

Последни коментари

Здравеите а самата проверка кой прави на 30 дни Отговор. Аз незнам без разрешение на модераторите това може ли да стане. На основание чл. Изисква ли се някаква специална квалификация на лицата извъшващи съответната проверка или могат просто да я извършват с необходимите протоколи Отговор. Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.

Светле, би ли ми пратила пак папките - нищо не съм получила Благодаря asss econ.

  • Здравейте, Зарина, съгласно новата Наредба, работодателят е длъжен да организира вътрешно-фирмени ежемесечни проверки на пожарогасителите.
  • Красимира Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите. Малко съм позакъсняла ,но може ли и на мен Светличка и двете папки?

Много ще съм ви благодарна ако ме упътите в каква посока да творя. Здравейте, инструкции за пожарна и аварийна безопасност есть всеки месец ли трябва да се извършва такава или това се определя от други изисквания и какви са те, че вчера РС -то ми нещо се беше сбъгавило! Ако някой не е получил нещото както трябва нека all the bright places movie online обади ще ги пусна пак, помещения.

Вътрешни правила инструкции за осигуряване на ПБ на територията на обекта в това число цехове, защо ви е толкова страх да кажете на тъпите си работодате. Re: Инструкция за Пожарна и аварийна [ re: geri ]. Аз незнам без разрешение на модераторите това може ли да стане?

Пожарна и аварийна безопасност

Същият да отговаря за поддържането и проверката изправността и наличността на противопож. Предваритено Ви благодаря. Заповед за реда за събиране и отстраняване на горимите отпадъци, както и на остатъчните продукти от печките с твърдо гориво. Накрая, да напомня отново за ежемесечните проверки на пожарогасителите….

Здравейте, Имам два въпроса по отношение на Наредба з За тези обекти може да се изготвят само вътрешни правила инструкции за осигуряване на пожарна безопасност на територията на обекта.

Благодаря предварително Отговор. Място на поставяне 3. Дapeнa Колеги може ли някой да ми го изпрати и на мен mimapaskaleva abv.

Съдържание на пожарно досие

Имаме план за действия при бедствия, аварии, катастрофи, пожари и оказване на първа помощ одобрен от пожарната. Re: Много Благодаря [ re: walia ]. Re: Инструкция за Пожарна и аварийна [ re: lumixx ]. Заповед за реда за събиране и отстраняване на горимите отпадъци, както и на остатъчните продукти от печките с твърдо гориво.

Re: Инструкция за Пожарна и аварийна хотел калифорния павел баня контакти re: Cвeтлa ]. Заповед за периодичността за почистване на строителните конструкции, на отоплителните тела и инсталации от експлозивоопасни и пожароопасни прахове и други горими материали;, не са приложими и документи.

Разб. Трябва ли ни пълния набор от документи. Благодаря предварително Отговор. Instruktaj li e,plan li e…… Отговор. За новоназначените лица пък запознаването с плана е част от програмата на началния инструктаж.

Асоциация на къщите за гости в България

Здравейте, съгласно чл. Ако не съм закъсняла много!!!!!! В Наредба з от 1 октомври г.

Много ще съм ви благодарна ако ме упътите в каква посока да творя. Товакоето разбирам е че за фирма до 5 човека е необходима само инструкция и дневник за контрол на пожарогасителите. Instruktaj li e,plan li e…….

 Също така разберете...