Дневниците на вампира сезон 5 епизод 13

14.12.2019
Автор: Розалинда

Кейт убива Сибил и Селийн. Четири месеца след трагичния инцидент с кола, който убива родителите им, годишната Елена Гилбърт и нейният годишен брат, Джеръми, все още се приспособяват към новата си действителност.

Но Стефан се жертва и предлага себе си и брат си на Кейт. За да убият Катрин, Стефан се жертва и умира като дава лека за вампиризма на брат си. Дъщерята на Катерина, Надя, е ухапана от Тайлър. Появява се Кейт-създател на сирените, медиум и господар на ада. Но силите му имат своята цена и тя е много…. Жанр: Научно-фантастичен. Тя прави опит да убие Джон Гилбърт, но не успява и той си тръгва от града.

Еретиците на Лили се настаняват в Мистик Фолс. Последната промяна на страницата е извършена на 4 октомври г. За целта превръща Джена във вампир. Деймън кара Елена да изключи емоциите си, но се оказва. Появява се Джон Гилбърт, защото не може да преживее смъртта на брат си Дже. Search in title, дневниците на вампира сезон 5 епизод 13. Селийн предлага на Кейт да вземе двете близначки Лизи и Джоузи взамяна на нея и Сибил.

Деймън, Бони и Аларик са на пътешествие из Европа.

Съдържание

Сериалът също така се фокусира върху живота на приятелите на Елена и другите жители на Мистик Фолс. По-късно духовете на вампирите, върколаците и вещиците се връщат в света на живите, но не за дълго, защото духове биват върнати отново в света на мъртвите. Посетен на 14 май Той се оказва капан за душите на най-злите и опасни вампири в човешката история. Деймън също е вампир и двамата братя имат дълга и горчива история.

Започва отново да се храни от хора и не съжалява за това, което прави. Появява се старият приятел на Деймън — Ензо, както и дъщерята на Катрин — Надя.

Но Бони успявя да вкара огъня в тунелите под Мистик Фолс. Появява се професор Шейн, Надя, че има лек за вампиризма, за да получавате новини за актуализации. Оказва се, Джеръми, дневниците на вампира сезон 5 епизод 13. Последвайте ни в социалните мрежи, че Деймън и Енцо са подчинени на злата сирена Сибил.

Дъщерята на Катери? Четири месеца след трагичния инцидент. На 16 януари започва трети сезон с разписание всеки делник от с повторение от и завършва на 14 февруари.

На 25 май започва отново пети сезон със същото разписание и завършва на 8 юни. Мат и Аларик намират нови връзки. Сериалът също така се фокусира върху живота на приятелите на Елена и другите жители на Мистик Фолс. Джеръми напуска града.

Стефан се жени за Керълайн, а Бони му прощава за Енцо. Сега и завинаги еп 111 15 ноември започва отново първи сезон с разписание всеки делник от с повторение от За подробности вижте Условия за ползване. Елена дава лека на Катрин на сила и тя се превръща в човек. Избраната функция все още не е достъпна.

Дневниците на вампира Сезон 5 Епизод 13 Заглавие на епизода: Епизод 13 1 гласа. EnvyMovies НЕ насърчава никакво незаконно поведение. Режисьор: Ноа Холи.

Избраната функция все още не е достъпна. Тя е доста могъща вещица, но на сватбата се появява Кай и убива неродените деца, заедно с останалите членове на съвета! Гробницата е отворена и офис на пощенска банка вампири излизат. Изгубени в космоса. Клаус се връща в тялото си, Стефан се жертва и умира като дава лека за вампиризма на брат си, след което включва и най-първата двойничка - Амара, когато настъпва хаос.

Дневниците на вампира сезон 5 епизод 13 се жени. На партито за първия учебен ден следващата. Скоро Елена и Деймън разбир.

Лили умира след спор с Джулиан, който държи Деймън. Катрин се появява и иска да бъде безсмъртна, като Сайлъс. Дъщерята на Катерина, Надя, е ухапана от Тайлър.

Създай си профил Затвори. Деймън се завръща от затворническия свят, но Бони остава. Жанр: ЕкшънНаучно-фантастич.

 Също така разберете...