Тест изобразително изкуство 9 клас

15.12.2019
Автор: Янтар

Има дългогодишен професионален опит в областта на приложната графика — графичен дизайн на книги, албуми, каталози, плакати, запазени марки и множество рекламни материали, на учебници и учебни помагала. Виж този продукт в Електронен вариант тук:.

COM кампании, свързани с продажба на по-ниски цени, на предлагани стоки; - при поръчка на учебници, учебни тетрадки и други учебни пособия; - в случай, че поръчаната стока не е налична на склад; - при дадени от Клиента неверни данни, необходими за доставката; - при невъзможност за връзка с Клиента.

Автор е на голям брой учебници по изобразително изкуство, на учебни помагала и на много статии в научни сборници и списания.

Околен свят. Напишете първи вашият отзив. Методическа литература. Благодарим за разбирането! Познавателни книжки.

Поръчки направени извън промо кампания се обработват и изпращат в срок до 3 работни дни, след като поръчката е преминала в статус "Подготовка"! Професионална подготовка. Всички образователни направления за ДГ. Физика и астрономия. Начини на плащане Чести въпроси Контакти.

Страници Избери предмет

E-mail или потребителско име

Сподели Често задавани въпроси. Избери клас Друга литература. Испански език. Страници Биология и здравно образование.

Избери предмет You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Френски език. Аудиодискове и мултимедийни дискове. Галя Страшилова Галя Страшилова е старши учител по общообразователен учебен предмет изобразително изкуство в прогимназиален етап с първа професионално-квалификационна степен?

Примерни годишни разпределения.

Тест по Изобразително изкуство за 8 клас

Гражданско образование. Физика и астрономия. Благодарим за разбирането! Учебникът съдържа богат илюстративен материал от фонда на световни и български галерии: репродукции, снимки, творби на представители на съвременното изкуство, учебни и ученически рисунки.

Занимания по интереси? Всички образователни направления за ДГ. Помагала за целодневно обучение и самоподготовка. Година на издаване Регистрация Забравена парола. Научна литература. COM Възможно е забавяне и в случаи, в които поради обе.

Книги, подобни на "Изобразително изкуство за 9. клас"

Познавателни книжки. За Автора. Благодарим за разбирането! Научете повече тук. Образователен софтуер.

Издателство Просвета Плюс. Научете повече тук? Всеки урок е на един разтвор? Учебна литература. Професионална подготовка. Формат 21х. Друга литература.

Околен свят.

9. клас - Изобразително изкуство

Физическо възпитание и спорт. Формат 21х Информационни технологии. Помагала за целодневно обучение и самоподготовка.

Околен свят. По възможност, молим да не правите спешни поръчки. Език български.

 Също така разберете...