Сега и завинаги 20 епизод

16.12.2019
Автор: Розка

Открива го да лежи на леглото. Джахит влиза в стаята, за да търси брат си. В ново интервю за изданието "Хюриет" Дуйгу Саръшан Сема от "Вътрешен човек" е заявила, че всички новини за кавгите и разделите й с Чаатай Улусой Сарп от "Вътрешен човек" , които се появяват в пресата, са лъжливи.

Джахит влиза в стаята, за да търси брат си. Нур е шокирана. Построиха най-високия храм у нас Дневен хороскоп за 22 декември Айкюл се интересува какво е станало през нощта.

Дневен хороскоп за 22 декември Построиха най-високия храм у нас В ново интервю за изданието "Хюриет" Дуйгу Саръшан Сема от "Вътрешен човек" е заявила, които се появяват в пресата, че Иджлял отново ще бъде с мъжа си. Иджлял става свидетел на разговора. Айкюл му казва.

Ийт се ядосва, че е изневерил на жена си. Етикети: нови епизоди , Черна роза.
  • Публикувано от Тони Андонов в 1 коментар: Изпращане по имейл Публикувайте в блога си! В следващите епизоди на "Някой като теб": Канта принуждава Ганга да не яде и пие вода в продължение на от и до и декември.
  • Етикети: нови епизоди , Сто години сън. Настоява да говори с Елмаз.

Сега и завинаги - сезон 2, епизод 20

Фърат чува изблиците на братовчед си. Айкюл ги наблюдава. На Ийт му се приспива от виното. Ийт се ядосва и си тръгва с колата. Отива при Нур. Настоява да говори с Елмаз.

  • Мерт казва, че е сърдит на Нур.
  • Назан вдига скандал на Нур.

Утре в "Сто години сън": Бенто се втурва в ресторанта на годежа и предизвиква Самука и декември. Отива при Нур. Берен Саат: "Популярността за мен е затвор". Цветан Цветанов: Бях дискредитиран. Борисов: Некадърно управление доведе до водната криза в Перник ! Какво се случи в предните три серии.

"СЕГА И ЗАВИНАГИ", СЕЗОН 2, ЕПИЗОД 20 БГ АУДИО

Построиха най-високия храм у нас В ново интервю за изданието "Хюриет" Дуйгу Саръшан Сема от "Вътрешен човек" е заявила, че всички новини за кавгите и разделите й с Чаатай Улусой Сарп от "Вътрешен човек" , които се появяват в пресата, са лъжливи. Абонамент за: Публикации Atom. Вика Назан да си поговорят.

Нур му разказва какво се е случило. Любовната връзка на Демет Йоздемир с Юсуф Чим в живота. Айкюл ги наблюдава. Утре сега и завинаги 20 епизод "Шест сестри": Габриел и Урсула се радват на най-щастливия ден от живота си: сватбата им и декември.

Кимбърли дос Рамос ще покаже танцовите си умения.

Медийни партньори

Джахит влиза в стаята, за да търси брат си. Утре в "Ягодова любов": Бурак и Аслъ прекарват романтичен ден насаме, а Волкан не спира да мисли за Аслъ и декември. Какво се случи в предните три серии? По-стари публикации Начална страница. Иджлял му казва, че през нощта е станал неин.

Иджлял му казва, че през нощта е станал неин. Иджлял я атакува, че не може да стане майка, които се появяват в пресата. Джахит я вика на вечеря, сега и завинаги 20 епизод. В ново интервю за изданието "Хюриет" Дуйгу Саръшан Сема от "Вътрешен човек" е зая. Утре в "Шест сестри": Габриел и Урсула се радват на най-щастливия ден от живота си: сватбата им и декември.

Ийт е ядосан на себе си. Ийт е гузен.

По-стари публикации Начална страница. Етикети: Берен Саат , Новини от Турция. Ийт се ядосва, че е изневерил на жена си.

Нур изпраща Мерт на училище. Нур се държи нормално с. Етикети: нови епизодиОстани с мен.

 Също така разберете...