Автобуси от кърджали за софия

17.12.2019
Автор: Григориана

Бонус точки Промоции Приложение Автобуси. Екскурзии Китай.

Допустима е само презаверката му за друга дата и час, в случай, че има свободни места. Разписание — режим на осъществяването на превоза, в който са определени движението, спиранията и техните места в маршрута на движение на автобуса, както и дните и времето за осъществяване на пътуването.

Ако измененият билет е на по-ниска стойност, то разликата не се възстановява. В краен случай, жалби могат да се подават във всяко представителство на Арда -Тур в течение на 1 месец след датата на изпълнение на курса или да се обърнете към централния офиса на Арда -Тур на адрес: гр. Хотели Велинград. Екскурзии и почивки. За билети, закупени по време на промоционални акции са възможни специални правила, за които пътника се информира отделно.

Такава информация в рамките на своята компетентност, устно или писмено. Екскурзии Португалия. Почивки Малта. Хотели Боровец. Екскурзии Англия. Екскурзии Египет.

  • Смолян и Рудозем — маршрути в сърцето на Родопите 56км.
  • Хасково: Първият в света паметник на Завистта 36км.

Навигация в разписанията - часове за връщане

Сватба от едно време в Стария Пловдив 76км. Клиенти Потребители. Снежанка - една от най-красивите български пещери 99км. Превозвайки багаж и товар в багажното отделение на автобуса, превозвачът носи отговорност само за наличието на единиците багаж или товара, но не гарантира неговата цялост или съхранена функционалност.

В случай на необходимост превозвачът има право без предварително предупреждение да подменя указаното в билета място.

  • В случай на необходимост превозвачът има право без предварително предупреждение да подменя указаното в билета място. Кърджалийски манастир Св.
  • Ако пътуването е прекъснато по вина на превозвача и същият не може да осигури прехвърляне на друг автобус на превозвача, на пътника при отказ от продължаване на пътуването се изплаща компенсация за останалото разстояние от пътуването в съответствие със стойността на закупения билет или превозвачът компенсира с билет за друг автобус или влак, ако по дадения маршрут няма курсове за автобус до мястото на пътуване, указано в билета на превозвача.

Хотели София. Почивки Тайланд. Мегалити в Родопите 31км. Уникалният етнографски комплекс - Златоград 37км? Превозвач - фирма, която по заявка или договор с пътника или на друго правно основание поема отговорността за превоза.

За Кърджали.

Разписания по основните междуградски направления от Бургас.

Неделя 59км. Ако пътуването е прекъснато по вина на превозвача и същият не може да осигури прехвърляне на друг автобус на превозвача, на пътника при отказ от продължаване на пътуването се изплаща компенсация за останалото разстояние от пътуването в съответствие със стойността на закупения билет или превозвачът компенсира с билет за друг автобус или влак, ако по дадения маршрут няма курсове за автобус до мястото на пътуване, указано в билета на превозвача.

За Кърджали, Историческия музей и още нещо. Хасково: Първият в света паметник на Завистта 36км.

Карнавалът в Ксанти 69км. Паметник Априлци и Антонивановци в Батак км. Кавала - безгрижна гръцка разходка км. Почивки Македония. Как да кажеш голямо ДА на живота и приключенията 34км. Анастасий Велики 52км!

Автобусени превози

Посещение на Перперикон. Почивки Малдивите. Всичките места в автобуса са еднакво комфортни. Стойността на билета се определя в зависимост от условията на програмата. Пътник с такъв билет, в случаи на претенции, се обръща към билетните центрове на Арда -Тур за разглеждане на конкретния случай.

  • Екскурзии Китай.
  • Пътник, който има багаж със стойност, която надвишава лв.
  • Хотели Смолян.
  • Общи условия Лични данни Кариери За нас.

Адресът на превозвача може да се научи в билетния център, за автобуси от кърджали за софия документи за пресичане на граници и.

Пампорово - приключения зиме и лете 56км? Отговорност на пътника е да научи цялата интересуваща го информация преди да закупи билет, то превозвача не носи отговорност за оставането на пътника извън борда на автобуса, от където е закупен билета или на уеб страницата на превозвача- w. Клиенти Потребители. Карановската селищна могила край Нова Загора км. Ако пътник слезе от борда на автобуса при необявена от екипажа на автобуса почивка или не се яви до 3 минути след края хотел 3 планини банско – разлог обявената почивка.

Почивки Тунис. За закупуване на електронен билет не е необходима регистрация, автобуси от кърджали за софия. Превозвачът има право да променя или отменя рейсове или графици на движение без предварително уведомление.

Търсене в разписанията

Отговорност за качеството на превоз в пълна степен се носи от фирмата - превозвач. Остров Тасос — почивка като боговете км. Пътник с такъв билет, в случаи на претенции, се обръща към билетните центрове на Арда -Тур за разглеждане на конкретния случай.

Ако информацията на обложката се разминава с информацията в основните правила за превоз на пътници, поради внесени каквито и да е промени, то единствено верни се явяват поместените правила в сайта www.

Тази услуга е достъпна само в билетните центрове на Арда-Тур. Закупуване и връщане на билет, изменение на регистрираните в него данни? Дворецът в Перперикон - светилището на древногръцкия бог Дионис 2км.

 Също така разберете...