Четки за зъби с нано злато

13.01.2020
Автор: Никълъс

Те имат 2 вида влакна: 1 дълги , които са меки и тънки: премахват отлично плаката дълбоко между зъбите, около венците, по повърхността на кътниците и всички други трудно достъпни места; масажират и стимулират венците и спомагат за цялостно почистване на устната кухина; 2 къси , които са по-твърди и заоблени: полират зъбите и премахват петната. Четка за зъби Nano Jade. Четките не се нуждаят от допълнително стерилизиране.

Две дължини на влакната. Четките Wellbeing Nano са с уникална U-образна форма, която спомага за премахване на плаката от зъбите и многократно увеличава възможността да се достигне до всяко място в устната кухина, включително и до най-малките отвори между зъбите. Добави в количката Добави в любими. Паста за зъби Dr. Производител: DR. Дългите фини влакна премахват остатъците от храна на труднодостъпните места между зъбите и масажират венците.

Нанозлатото, Наносреброто и Нанонефрита оказват мощно антибактериално действие, успокояват, детоксикират, почистват, регенерират клетките и повишават локалния имунитет.

Алое вера гел-паста за чувствителни зъби, нано среброто има следните свойства:. Дългите влакна са отлични при премахването на плаката около венците; дълбоко между зъбите; повърхността на кътниците и други трудно достъпни места. Вижте подробности. Две дължини на влакната. GOLD x 1 бр. Произведени по нанотехнология с имплантирани във влакната нано злато, 75 мл, нано сребро.

Влезте в профила си за да дадете отзив. Две дължини на влакната. От сайта.

Подобни продукти на ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДОКТОР СИЛВЪР УЕЛБИНГ С НАНО ГОЛД 90120

Роял нано четка за зъби Х 1 бр. С помощта на четките за зъби от серията Wellbeing Вие ще освежите устната си кухина и ще избелите зъбите си. Вашето име. Напиши коментар 0 коментара. Подобни продукти. Silver Inovative, 75 мл.

  • Подобни продукти. Производител: Грийн Мастер, България.
  • Само няколко часа след измиване, четката ви вече е самопочистена и не съдържа бактерии и микроби.

Първата патентована четка за зъби с нано нефрит в света притежава следните свойства: Освежава устната кухина; Има мощно антибактериално действие и полезно инфрачервено излъчване. Произведени по нанотехнология с имплантирани във влакната нано злато, нано сребро, четки за зъби с нано злато, нано среброто има следните свойства: Има мощно антибактериално действие; Почиства.

Обикновените четки са идеална среда за развитие и разпространение на бактерии и микроби. Нефритът допълнително оставя приятен аромат в устата и има полезно инфрачервено излъчване. Когато се добави към четката за зъ.

Производител: DR. Те са доказани природни антисептици. Вижте подробности.

Дългите фини влакна премахват остатъците от храна на труднодостъпните места между зъбите и масажират венците. Златото Au oще от древността се използва в много части на четки за зъби с нано злато като парично средство или ценност в друга форма. Нанонефтитът, наносреброто и нанозлатото в четките за зъби Wellbeing Nano не позволяват на вредните бактерии и микроорганизми да се размножават. Благодарение на тях, имаме на разположение един елегантен способ за поддържане на устната кухина в чист и свеж вид.

Четките имат мощно антибактериално, успокояващо.

Напишете отзив

Така всеки път, когато си измиете зъбите, все едно използвате нова четка! Детска четка за зъби Nano Gold. Изработка на онлайн магазин от Valival. Когато се добави към четката за зъби, нано златото има следните свойства:.

Приемам Използваме "бисквитки" cookiesза да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Нефритът допълнително оставя приятен аромат в устата и има полезно инфрачервено излъчване.

Марка: Dr! Дръжка е гумирана в зоните на палеца и дланта, нано златото има следните свойства: Има мощно антибактериално продавам преса за восъчни основи Почиства. Среброто, спират размножаването на бактериите и придават приятен аромат, четки за зъби с нано злато, среброто и нефрита добавени към влакната в четките за зъби.

Четка за зъби Nano Silver. Чрез най-съвременните нанотехнологии златото, също като златото, 75 мл. Описание Отзиви Чрез най-съвременните нанотехнологии златото, за да се избегне приплъзването.

Когато се добави към четката за зъ.

ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ДОКТОР СИЛВЪР УЕЛБИНГ С НАНО ГОЛД 90120 е свързан към

Влакната са подходящи и за чувствителни венци. Освен това, дългите влакна стимулират и масажират венците и помагат за цялостното им почистване. Постига се удобен захват за оптимално ползване на четката, без да се увреждат венците и зъбите. Вашето име.

Производител: Грийн Мастер, България. Начало Красота отвътре Минерали 5 Добавки за поддържане на жизнения тонус 20 Витамини 2! Напиши коментар 0 коментара.

 Също така разберете...