Toyota corolla verso бензин или дизель

17.01.2020
Автор: Азалия

Share this post Link to post Share on other sites. Както и най-продавания автомобил на всички времена. Нито той нито аз съжаляваме

You currently have javascript disabled. Та така Ако да, моля сподели впечатления, че и ние се насочваме към този модел и тези години приблизително Изберете вида абонамент и въведете нужните данни, а ние ще се погрижим списанията да достигнат до Вас максимално бързо.

След това видео повече няма да носиш чадър!

Хубава семеина кола нисък разход на гориво маневрена във тесни улички кефи ме. За цената си предлага много повече, отколкото останалите.

Естествено моето мнение натежа в полза на Мазда Moqta e 2. Plssssssssssss Разни тънкости и конкретни проблеми. Citroen Xsara Picasso.

Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави. Цитирай Полезно. Бензиновите варианти, естествено, се търгуват най-евтино и като употребявани; при тях разходите за поддръжка също са по-ниски.

Опитайте отново. Общи условия. Infiniti QX America First 18 дек. При дългите пътувания Toyota ни глезеше с меко окачване и тих, пъргав двигател.

Какво е?!

Същото е и при км. Един познат има Версо 1. Поне вози, карано. Подаване на сигнал до модератор:. И то от много дълги години.

Recommended Posts

С капацитет от до литра багажникът все пак не достига най-добрите стойности, регистрирани при VW Touran — л. А пък и дезеловия е по скъп с близо лева и не съм сигурен дали при годишен пробег от приблизително 20 км. От есента на г.

Аз познавам само 2 човека с Тойоти. Малко съм скептичен. Цената е по-добра и като всичко колата е по-добра Лично бих взел бензин с газ. Освен това корозията вероятно се дължи на двете последователни много тежки зими.

Join the conversation

Стига с тази Турция. Понеже имам наблюдение и над Авенсис с бензинов мотор, мога да те посъветвам да видиш тях. Мисля, че си заслужават много.

Това е като мнение за избор на кола в този клас.

  • Баща ми е 1.
  • Отвън може и да изглежда по-мъничка, но отвътре е просто огромна и страшно тиха.
  • Наистина на пипане пластмасите са по-скоро средно добри като усещане, а седалките със слаб контур са сравнително меки, но като цяло качеството на японския модел е без никакви недостатъци.
  • В сервиза ми обясниха, че същият проблем го имало и при RAV 4, 6 speed, дизел

Обръщал съм с нея в големи теснотии. Още по темата. Ама си е мое мнение де. Откажи Изпрати. С масаж. Икономична е, накладки, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство! Изработка: И ванът на Toyota предлага безукорна изработка. БГ декла?

Бензиновите варианти, естествено, се търгуват най-евтино и като употребявани; при тях разходите за поддръжка също са по-ниски. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

Илън Мъск изобщо не го бе планирал така! Да, много е голяма!

Начало Награди Правила за участие. Отвън може и да изглежда по-мъничка, но отвътре е просто огромна и страшно тиха. Toyota Corolla Verso предлага цели три варианта: двулитровия D-4D със .

 Също така разберете...