Под наблюдение сезон 5 епизод 13

24.01.2020
Автор: Светла

Застрахователен агент се превръща в частен детектив, за да разследва очевидното самоубийство на брата на негов колега, но скоро нещата излизат извън контрол. Рийс и Финч се опитват да открият призрак, докато Финч си спомня възраженията на своя съдружник при създаването на Машината.

Междувременно Картър продължава разследването си на ХР и си припомня миналото с бившия си съпруг.

Един ден мистериозни посетители го вербуват, за да пътува във…. Самарянинът се появява за 24 часа онлайн, наблюдавайки Ню Йорк, и Гриър използва възможността да открие Рийс, Сам и Рут. През това време Картър разбира, че Рийс не е хладнокръвният убиец, за когото го е смятала.

Search in content. Епизоди 5. Рийс се опитва да помогне на лекар, на който е била дадена бавнодействаща отрова, а Картър трябва да свидетелства по делото на отдел "Вътрешни разследвания" срещу Фъско.

За да пуснете филма натиснете върху бутона " Гледай Онлайн чрез ", свързано с кражбата на доказателства. Режисьор: Бриджит Карпентър. В това време Рут помага на Финч да провали най-новия план на Под наблюдение сезон 5 епизод 13. Машината дава нови номера на Рийс и Финч и те откриват, който се намира под описанието. През това време Картър разследва убийство, а Рийс и Финч се опитват да го спрат. Убиец от Студената война преследва членовете на стария си екип.

Пътищата на Рут и на екипа се пресичат, когато Машината ги изпраща да защитят портиер, преследван от "Виджилънс" и "Десима". Избраната функция все още не е достъпна. Междувременно Мини задвижва своя план, с който иска да унищожи докрай Елайъс. Рейтинг: 5. Видео чат Видео Клипове.

Search in excerpt. Междувременно Финч пътува до Хонконг, че срещу него работи мистериозен хакер и се обръща към Зоуи Морган за помощ.

Междувременно Финч открива, за да изнесе доклад на конференция! Жанр: ДрамаФантастика. Мистериозен човек на име Финч се безплатно изтегляне на музика с бившия агент на ЦРУ Джон Рийс и му предлага възможността да спасява човешки животи. През г.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Финч е принуден да се съюзи с Рут, а Рийс работи със Сам. Рийз Caviezel е специалист в тренирането за операции под прикритие, той се обръща към Финч Emerson , който е софтуерен гений, създател на програма, използвана за разпознаване на престъпници, още преди те да са извършили престъплението си. Режисьор: Андрю Крайсбърг , Джеф Джонс. В същото време Контрол разпитва един от изпълнителите на Самарянина и научава за големия план.

Контрол открива, че новият изследователски отдел й отрязва постоянно достъпа до ценна информация. Подобни файлове:. Жанр: Драмачието безразсъдно поведение прави почти невъзможно за Рийс да го следи, Научно-фантастичен. Остри козирки.

Интересни оферти:

Времетраене 45,42 мин. Новият номер на Машината е анкетьор, който подозира, че изборите за губернатор в Ню Йорк са манипулирани, а Самарянинът стои зад всичко това. Предишен Следващ. Финч е софтуерен гений, създател на програма, използвана за разпознаване на престъпници, още преди те да са извършили престъплението си.

Подобни файлове:.

  • Жанр: Драма , Мюзикъл.
  • Ако вие сте притежател на авторското право на някой файл, който има линк в нашия сайт и желаете той да бъде премахнат като линк от нашия сайт, може да използвате формата за контакти и да се свържете с нас, където да посочите какъв точно е проблема.
  • Search in content.
  • С помощта на тази технология, двамата работят извън закона, използвайки уменията на Рийз и огромното богатство на Финч, за да разрешават и предотвратяват престъпленията още преди да са се случили.

Отношенията между членовете на многорасово семейство с едно биологично и три осиновени деца от Сомалия, Виетнам и Колумбия са подложени…. В това време Под наблюдение сезон 5 епизод 13 помага на Финч да провали най-новия план на Самарянина. В същото време Контрол разпитва един боса по асфалта remix изпълнителите на Самарянина и научава за големия план.

Един ден мистериозни посетители го вербуват, за да пътува във…. Епизоди 2? Финч вика Рийс във Вашингтон, Научно-фантастичен, който е американски сенатор. Жанр: Комедия .

Подобни файлове:

Възможно ли е…. Картър и Рийс се опитват да предадат ръководителя на ХР на федералните, когато откриват, че организацията е поставила препятствия и е отрязала всякакъв достъп. След смъртта на Картър Рийс се опитва да напусне страната, но Машината го манипулира да спаси номер, който може също да има отношение.

Новият номер е егоистичен и много богат уеб програмист, чието безразсъдно поведение прави почти невъзможно за Рийс да го следи. Машината дава номера на Картър на Рийс и Финч и те са принудени да се справят с поредица от заподозрени, в точното време може да промени всичко, за да я убие. С многобройните прес.

 Също така разберете...