Най добрите книги за 21 век

29.01.2020
Автор: Патриотка

За нас Условия, Лични данни и Бисквити Контакти. Адичи проследява икономическото, етническото, културното и религиозно напрежение сред различните народи на Нигерия и изследва бруталното наследство на колониализма в Африка.

Добри издателски практики при управление на продуктовата информация [презентация]. Не казвай сбогом. Властелинът на пръстените. Ето кои са най-добрите книги в топ Маркетинг , Класации , Избрано.

Жан Жоне. Не казвай сбогом. В хода на повествованието Мичъл разкрива каква е връзката между отделните герои, как се преплитат съдбите им и как душите им се носят във времето и пространството като облаци в небето.

Театърът и неговият двойник. Хуго Прат.

Близо 5 милиона долара приходи от филма по "Текст" на Глуховски. Нищо не помръдва сред опустошения пейзаж освен носената от вятъра пепел.
  • Signs Preceding the End of the World. Джон Дос Пасос.
  • До фонтана, наблюдавайки, стои нейният приятел от детските години Роби, завърнал се наскоро, също като Сесилия, от следването си в Кеймбридж.

Последни новини

Новите книги на седмицата - 15 декември г. Себастиан Бари. Ален Фурние. Kontur Creative разказаха във Враца как се прави корица на книга [галерия]. Антоан дьо Сент-Екзюпери. Едуард Сейнт Обин. Жак Лакан.

Поредицата за Хари Потър през очите на различните илюстратори [галерия]. Живот след живот. Федерико Гарсия Лорка. Жорж Перек. Изпратихме ти e-mail за потвърждение на абонамента. Робърт Макфарлън.

Зебалд, един от най-нетрадиционните писатели на нашето време, разказва историята на един човек, на когото като дете са отнети езикът и името и който след това не може да се почувства като у дома си никъде в този свят.

Кормак Маккарти. Хуго Прат. Мартин Идън.

Захари Карабашлиев и Радостина Николова - най-четени писатели на Столична библиотека за г. Седем кратки беседи по физика. Брегът на Сирт. Александър Солженицин. Пол Елюар.

Най-четени

Дино Будзати. Среднощни деца. Врява и безумство. Санто Доминго може и да е неговата изходна точка, мястото, от което е проникнало на този свят, ала всички ние сме негови деца, без значение дали го осъзнаваме или не.

Библиотеката във Враца oрганизира експедиция "Будител". Нов български университет с буккросинг инициатива за празниците. Ha. Записки по един скандал. Ханя Янагихара. Примо Леви. The Cost of Living.

Шест лица търсят автор. Най-хубавото от книгите. Под слънцето на сатаната. The Year of Magical Thinking.

Тази книга събира в един сезон личното и глобалното и разказва по необичаен начин за уж обичайни неща - детство, наситена с неподражаема интелигентност и невероятно чувство за хумор, в България. Това е поетична и красива изповед. Три есета по теория на сексуалността. Излиза през .

 Също така разберете...