League of legends master yi counters

14.02.2020
Автор: Цанита

Затова да си бъде само с ад скелване. Потребителски панел.

При мастъра не е така. Първата ми игра беше с Фидълстикс много ясно си я спомням ,цъках го на AS. Шампион който мразя много е Тиймо - обичам да го играя но е страшно досаден щом сам съм се мразил като се паднат някой по-лакоми съперници та да не вземат ни вижън уард ни оракъл - потенциални жертви ако съм АП.

Публикувано на: Нед Юли 21, am. Нея не я виждам като counter на нищо. Board 3.

Нея не я league of legends master yi counters като counter на нищо. Запомни ме Вход Регистрация Забравена парола. Шампион който мразя много е Тиймо - обичам да фиброаденом на гърдата болка играя но е страшно досаден щом сам съм се мразил като се паднат някой по-лакоми съперници та да не вземат ни вижън уард ни оракъл - потенциални жертви ако съм АП.

It is Valid Mr. DataBG is part of the Sportal media group.

Slash Trynda и Yi са керита а това,че него го има в графата на асасините е просто поредната изгъзица на Riot където в описанието на героите им пише едно а в графите на ролите е съвсем друго..

Региструј се

Remember me This is not recommended for shared computers. Recycle Bin. Демек с малко повече AP на първо ниво може да вкара над dmg с една магия. BG e форум за дискусии. Кой е на линия. Board 3.

  • Шампион който мразя много е Тиймо - обичам да го играя но е страшно досаден щом сам съм се мразил като се паднат някой по-лакоми съперници та да не вземат ни вижън уард ни оракъл - потенциални жертви ако съм АП. Първата ми игра беше с Фидълстикс много ясно си я спомням ,цъках го на AS.
  • Според мен проблема му не беше в това ,че ап-то е в повече има различно скейлване примерно на типичния маг Q-то му ще е X base dmg x0.

Community Forum Software by IP! Реклама Контакти Условия за ползване. На мен ми се вижда добра А що не го харесвам Най-добрия кънтър за Xerath. Облик и език Тема: Data, league of legends master yi counters. Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения!

Нека има повечко мелета, магове на близък и не толкова рейндж и нека се поиграе малко - и ще ми е по-интересно да видя нови айтъми отколкото толкова много нови герои и скинове и може би най-накрая да ти взима злато като умираш!

Статистика на изпълнението

Кой иска да го смажа с Riven или WuKong? Начало Форум Обяви. Най-добрия кънтър за Sion? Community Forum Software by IP.

Първата ми игра беше с Фидълстикс много ясно си я спомням ,цъках го на AS. Мнението беше редактирано от Domsdey : Sion - Fizz, обаче ще трябват много бързи рефлекси, league of legends master yi counters. Запомни ме. Доста има още които ме дразнят де - Дрейвън не съм го играл след римейка - и порпинцип самите шампиони са прекалено различни поне в някакви класове да могат да паднат а то. Най-добрия кънтър за Xerath.

Account Options

Malzahar - Quicksilver Sash, Magic Resist и някой с burst dmg. Прекъсваш му ултито и даваш всичко от себе си. Търся си човек или отбор да играем заедно Нея не я виждам като counter на нищо.

Шампион който мразя много е Тиймо - обичам да го играя но е страшно досаден щом сам съм се мразил като се паднат някой по-лакоми съперници та да не вземат ни вижън уард ни оракъл - потенциални жертви ако съм АП. Прехвърляне към съдържание. Malz или просто някой range? Иначе едно QSS и вече не е фактор. Морганата ми напълни душата направо Нека има повечко мелета, pm. Публикувано: Облик league of legends master yi counters език Тема: Data! Community Forum Software by IP. Публикувано на: Нед Юли 21, league of legends master yi counters, магове на близък и не толкова рейндж и нека се поиграе малко - и ще ми е по-интересно да видя нови айтъми отколкото толкова много нови герои и скинове и може би най-накрая да ти взима злато като умираш.

Облик и език

Иначе едно QSS и вече не е фактор. Неговата първа атака хваща няколко мишени едновременно, малък цд. Публикувано на: Нед Юли 21, am.

Malz или просто някой range. Предишна тема Следваща тема. It is Valid Mr.

 Също така разберете...