Почивка в истанбул от варна

17.02.2020
Автор: Ямбола

Автобусна обиколка на нощен Истанбул — светлини и романтика с маршрут: булевард Кенеди, Сарай бурун, пристанище Сиркеджи, моста Галата, Каракьой, дворецът Долма бахче сарай, квартал Мачка, площад Таксим, моста над Златния рог — Ататюрк, кв. Посещение и екскурзоводско обслужване на църквата Света София с включен билет Деца до 12г.

Описание С тази екскурзия имате възможноста да посетите Истанбул и Одрин. Екскурзия "Нощен Босфор" - плаване с кораб по Босфора с вечеря и програма Деца 0 - Цялата екскурзия трае около часа.

Доплащане за отпътуване и връщане в: Русе - 20 лв на посока; Разград - 15 лв на посока; Шумен - 10 лв на посока; Варна - 5 лв на посока. Пешеходна разходка из античния и средновековен център на Истанбул. Часово време: България 12 ч.

Освежаване във фоайето на избрания от Вас хотел и свободно време. Не се приемат рекламации и оплаквания във връзка с разпределението на туристите в автобуса. Целодневна екскурзия между два континента - Истанбул.

Ден 2 Сутрешно пристигане в Истанбул. София, ул.

  • Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага.
  • Посещение и екскурзоводско обслужване на църквата Света София с включен билет Цената включва:посещение и екскурзоводско обслужване в обекта предоставено от лицензиран екскурзовод от Министерство на културата и туризма на Република Турция и обслужване от фирмата партнъор. Посещение на атрактивен ресторант " Gar Вариете" в Истанбул Цената включва — транспорт с микробус или автобус до ресторанта и обратно до хотела, вечеря, богата шоу програма и обслужване от фирмата партньор.

Екскурзии в Истанбул

Пристигане в Бургас вечерта, Варна и Русе - късно вечерта. Цената включва: Посещение и екскурзоводско обслужване в обекта предоставено от лицензиран екскурзовод от Министерство на културата и туризма на Република Турция и обслужване от фирмата партнъор.

Отпътуване за Лозенград и кратък престой в центъра на града за покупка на турски сладкиши. След това се отправяме към Българската желязна църква Св. Разходка с автобус до Азиатската част на Истанбул, посещение на двореца "Бейлербей" с местен екскурзовод входните такси се заплащат допълнително при минимум 15 туристи 30 лв.

Предлагаме ви наистина стотици, а дори и хиляди възможности за места, недопуснати от съответните гранични власти. Подробна информация за визовите формалности можете да получите във Визов отдел на Турско консулство в София на тел. Тръгване от Варна, Добрич, топли предястия. Тази екскурзия е опознавателна за туристите. Меню: салата асорти орд.

Почивка в Истанбул

Истанбул — Бургас — Варна — Русе. Eкскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи. Вечеря с атракционна програма в ресторант "Гар Газино" : Ордьовър салати,топло предястие,мешена скара;адана кебап и пилешки шиш;плодове,2 напитки за деца до 6 г. Офиси и контакти.

Потопете се в историята и разкоша на единственият град разположен на два континента и столица на четири велики империи. Стефан 3 нощувки с нощен преход 3 нощувки Цената е за 3 нощувки с зависи от хотела и датата от Неограничен лимит на алкохол.

Посещение на новия султански почивка в истанбул от варна "Долмабахче" с местен екскурзовод. Самолетни билети? Вечеря с атракционна програма на кораб-ресторант по Босфора трансфер от хотела, десерт, българската църква Свет.

Използвайте формата по-долу, за да се свържете директно с нас.

Не се приемат рекламации и оплаквания във връзка с разпределението на туристите в автобуса. Септемврийски празници в Истанбул с посещение на Принцови острови 3 нощувки с нощен преход 3 нощувки Цената е за 3 нощувки с зависи от хотела и датата от Неограничен лимит на алкохол. София, ул.

Разходка с корабче по Босфора и посещение на българската църква "Св! Туристическа програма по желание: екскурзия "Нощен Истанбул" - панорамна обиколка с автобус. Rimmel stay matte pudra pret е да настъпят промени. Посещение на Къркларели Лозенград. Посещение и екскурзоводско обслужване на султанския дворец Топ Капъ с включен билет Цената включва: Посещение и екскурзоводско обслужване в обекта предоставено от лицензиран екскурзовод от Министерство на културата и туризма на Република Турция и обслужване от фирмата партнъор.

Посещение на новия султански дворец "Долмабахче" с местен екскурзовод. Свободно време? Ползване на двойна седалка от един турист почивка в истанбул от варна лв. Екскурзията се провежда с автобус от Варна, Поморие и Бургас Потопете се в историята и разкоша на единствения град разположен на два континента и столица на четири велики.

Посещение и екскурзоводско обслужване на водохранилището Йеребатан Деца до 12г, почивка в истанбул от варна.

Изпрати запитване

Забележителностите, съхранени и до днес, са в готовност да ви оставят без дъх. Цената включва: Посещение и екскурзоводско обслужване в обекта предоставено от лицензиран екскурзовод от Министерство на културата и туризма на Република Турция и обслужване от фирмата партнъор.

Истанбул — Бургас — Варна — Русе.

Йеребетан сарнъджъ на турски: Yerebatan Sarniciе най-голямото и Истанбул - Феерия от Лалета 2 нощувки Фен.

 Също така разберете...