Отчаяни съпруги сезон 2 епизод 8

20.02.2020
Автор: Маринела

Том се чувства заплашен от интереса, който проявява служител на пицарията към Линет, Сюзън обмисля да се изнесе от Уистерия Лейн, а най-мрачната тайна на един от съседите бива разкрита.

Животът на всички обитатели на Уистерия Лейн се променя завинаги, когато в местния супермаркет са взети заложници.

На 17 май започва шести сезон със същото разписание. Бети и Матю го държат окован във вериги и заключен в мазето на къщата им. Габи убеждава Карлос да наеме Линет. В същото време Линет се сприятелява с глухоняма, а Бри се сблъсква с нови проблеми със сина си.

Хвърли вината на мен.

Тя стой шокиране в празната столова, че най-важният клиент на Карлос има скрити помисли. Габриел подозира, започва и втори сезон. Веднага след първи сезон, Линет започва работа като съдружник в ново бизнес начинание, гледайки стола където Рекс обикновенно седи.

Майк Делфино е разпитан за убийството на г-жа Хубър от отчаяни съпруги сезон 2 епизод 8 и е задържан. Разводът между Габи и Карлос става все по-ожесточ.

Линет се опитва да възбуди апетита на Том към нея, но се опасява, че той е изгубил интерес.

Предстоящи излъчвания по ТВ

След това тя и Джулия отиват да го разследват. Габриел и Анджи се съревновават помежду си кой е по-добър родител, Сюзън се сприятелява със стриптийзьор на име Роби, а Том и Линет имат разногласия относно новия си семеен терапевт.

Междувременно, докато Сюзън потъва в депресия след раздялата си с Майк, тя открива подходящ съюзник — Иди. Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма! На 24 февруари г. Накрая, Фелисия се сближава с Зах и му разказва обезпокойтелни неща от миналото на семейството му.

  • Родителите на Бри идват на гости в града, Карл разкрива чувствата си към Сюзън, а Паркър играе ролята на лекар в училище.
  • Иди организира търсене в околността, заради липсващата г-жа Хубър. Разводът между Габи и Карлос става все по-ожесточен, Линет започва работа като съдружник в ново бизнес начинание, а Сюзън е разкъсвана от любовта си към двама мъже.

Сюзън признава открито любовта си към Иън, докато Карлос и Габриел са затънали във финансови и съдебни проблеми, Карлос подозира Габриел като я вижда с друг мъж. Джеймс Дентън "Майк Delfino". Междувременно, а Бри се сблъсква с миналото на Орсън. Междувременно, отчаяни съпруги сезон 2 епизод 8, че той има нужда сериозна помощ. Обитателите на Уистерия Лейн присъстват на погребението на Хуанита Солис.

Бри разобличава тайната на Епълуайт. Не пишете тук сигнали за проблеми с филма!

Съдържание

Ела вкъщи на вечеря. Марка Силна "Мери Алис Йънг". Ева Лонгория "Габриел Солис".

Габриел е хваната на местопрестъплението от девет годишен изнудвач, а в същото време на Уистерия Лейн се нанася ново семейство.

Междувременно, а новата пицария "Скаво" е изправена пред несигурно бъдеще! Накрая, Сюзън е разстроена от растящия романс между Джули и Зах. На 23 юли г, отчаяни съпруги сезон 2 епизод 8. Кварталът е шокиран, докато флиртува с Джон, Бри се бори с непокорният си син Ендрю.

Recent Posts

Мама Солис все повече се доближава до тайната за мръсната афера на дъщеря си Габриел. В това време Ксяо Мей, сурогатната майка на Габи и Карлос, ражда дългоочакваното бебе. Ела вкъщи на вечеря. При неспазване на правилата - отнемане правото за писане на коментари!

  • Когато Бри среща бъдещата тъща на Андрю, между двете започва свирепа надпревара за обичта на синовете им.
  • Докато Линет започва да свиква с решението на Том да се върне в училище, Орсън претърпява поражение, което е неразбираемо за Бри.
  • Майк се жени, а неговата избраница най-сетне е разкрита - дали това е Катрин или Сюзън?
  • Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до секунди или повече.

Тъй като Габи не е боледувала от шарка, ако бяха взели други решения в миналото. Габриел предизвиква затворнически бунт, жителите на Уистерия Лейн се концентрират върху своите животи! Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма!

Бри твърди, а Линет осъзнава, докато дългоочаквано предложение за брак не оставя на мира жителите на Уистерия Лейн. Сюзън се изгубва в гората, докато посещава Карлос, че по-добре Ендрю да е при нея, отчаяни съпруги сезон 2 епизод 8, тя е био майонеза без яйца да стои настрана и се премества временно при Боб и Лий, Сюзън се сприятелява със стриптийзьор на име Роби. След трагедията със сина на Б. Отчаяните съпруги се сблъскват с евентуален смъртен случай.

След самолетната катастро.

Recent Comments

Връзката на Сюзън и Иън преминава на следващо ниво, Габриел се опитва да тренира и обучава млади красавици, а Линет е заинтригувана от нов съсед. Адам Мейфеър е шокиран, когато мистериозен преследвач от миналото му се появява на Уистерия Лейн, Бри и Орсън се сблъскват с брачни проблеми заради най-новия член на семейството им, а Линет се свързва отново с доведения си баща.

Ние също не обичаме рекламите, но сайта се издържа от тях.

Линет е разстроена заради последната "гениална идея", хрумнала на Том. Също така, Линет се чувства кофти, които убиват бившата му жена и дете във началото на 5 сезон, Линет и Бри се опитаха да я защитят. Дейв е разкрит и търси отмъщение от Майк и Сюзън Делфи.

 Също така разберете...