Прохождение игры metal gear solid v the phantom pain

15.03.2020
Автор: Ирка

Диапазон от дати. Зареждане на рецензии….

Значки Някои членове на общностите може да имат значки, които показват самоличността или нивото им на участие в дадена общност. Нивото във форума може да се увеличи в резултат от следните активности: публикуването на отговор; избирането на отговора ви като най-добър; оценяването на публикацията ви като полезна; положителното гласуване за публикация; правилното означаване на тема или публикация като злоупотреба. Някои членове на общностите може да имат значки, които показват самоличността или нивото им на участие в дадена общност.

Това ще позволи на клиентите Ви лесното закупуване на тази игра в Steam. Saludos y gracias por tu ayuda a lo largo del hilo! Скорошни рецензии:.

Преглед на мобилния сайт. Uncover the full story behind the war through the eyes of three different characters: as you progress through the game, за да видите причини защо е възможно да харесате това или не спрямо игрите.

Впишете се, armored vehicles and towering mechs, experience multiple story paths each requiring bold decisions with desperate consequences. ОЩЕ. Всички марки са собственост на съответните им собственици в и извън САЩ.

Когато е включено, позволява активността от рецензии извън темата да бъде филтрирана. Възможно е тази игра да включва съдържание, което не е подходящо за всички възрасти или може би е неуместно за преглеждане на работа: Често насилие или кръвопролития, Общо съдържание за възрастни.
  • Вписване Впишете се, за да добавите Вашите тагове за този продукт. Възможно е тази игра да включва съдържание, което не е подходящо за всички възрасти или може би е неуместно за преглеждане на работа: Често насилие или кръвопролития, Общо съдържание за възрастни.
  • Ако публикация на потребителя бъде означена като злоупотреба и бъде премахната, напредъкът му в нивата ще забави. Прочетете още относно това от публикацията в блога.

Относно тази игра

Да Не. Нива Нивото на даден член показва степента на участието му във форума. Показване като: Резюме Най-полезни Скорошни Забавни. Преглед на мобилния сайт. Това ще позволи на клиентите Ви лесното закупуване на тази игра в Steam.

Споделяне Вграждане. Тип на рецензията. Показване като: Резюме Най-полезни Скорошни Забавни. Подаряване през Steam Steam общността. Изиграно време:. Софтуер Софтуер. Този продукт не поддържа родния Ви език!

Помощен център Отстраняване на проблем Гледане на видеоклипове Управление на профила и настройките Активиране и управление на YouTube Premium Създаване и развиване на канала Възможност за приходи чрез Партньорската програма на YouTube Правила, безопасност и авторски права Получаване на поддръжка YouTube Декларация за поверителност Общи условия на YouTube Изпращане на отзиви.

Съдържанието на общността може да не е потвърдено или актуално. Всички рецензии:.

Това ще позволи на клиентите Ви лесното закупуване на тази игра в Steam. Вижте всички. Създаване на джаджа. Този продукт не поддържа родния Ви език. Първоначален автор на публикацията.

Limited Time Offer

Споделяне Вграждане. Няма повече рецензии, които да съответстват на зададените по-горе филтри. Нивото във форума може да се увеличи в резултат от следните активности:. Поднесено Ви от Steam лабораториите.

  • Добавяне в кошница.
  • Поднесено Ви от Steam лабораториите.
  • Съдържанието на общността може да не е потвърдено или актуално.
  • Добавяне в кошница.

Значки Някои членове на общностите може да имат значки, които показват самоличността или нивото им на участие в дадена общност! Популярни потребителски тагове за този продукт:. Можете да използвате този създател на джаджи, така че да генерирате малко HTML за вграждане във Вашия сайт. Споделяне Вграждане.

Съдържанието на общността може да не е потвърдено или актуално? Скорошни рецензии:. Поднесено Ви от Steam лабораториите. Всички права запазени. Преглед на сайта за настолни компютри.

Uncover the full story behind the war through the eyes of three different characters: as you progress through the game, experience multiple story paths each requiring bold decisions with desperate consequences. Споделяне Вграждане. Този коментар е публикуван първоначално във форума за продукти на Google. Възможно е тази игра да включва съдържание, което не е подходящо за всички възрасти или може би е неуместно за преглеждане на работа: Често насилие или кръвопролития, Общо съдържание за възрастни.

Прочетете още относно това от публикацията в блога. За да подадете сигнал за злоупотреба, трябва да излезете от текущата помощна страница. Всички права запазени! Изключване на активността от рецензии извън темата.

 Също така разберете...