Рибки в аквариум апликация

22.03.2020
Автор: Юла

Можете да използвате готови модели, оцветители или нарисувайте контурите на риба сами. Това е, което се случва при деца, в резултат на тази стъпка.

Обикновено приложение "Аквариум" 1.

Направи си сам с малко помощ от бебе -Let го дава на части от цвета, че ще се обади. Но придържането парчета риба въз основа на бебето не е smozhet- той ще има нужда от помощ от възрастен тук. Кук над средните топлина, като се разбърква непрекъснато, докато дебели.

Risunki риба. В тази статия ще видите резултатите на децата от студиото Parfentieva Вяра - учителят на технологиите, ръководителят на детско творчество кръг, читателите на сайта "Native път" и участниците в нашия цех игри "След края на срещата - към успеха".

Следваща готино. Направи си сам с малко помощ от бебе -Let рибки в аквариум апликация дава на части от цвета, и сте ги залепени. Или красиво аранжиран парчета върху силуета на риба, че ще се обади. И трохи от 1. Постепенно поставете всички детайли върху боядисаните и изсушени листа: първо водорасли и камъни, след това корали и риби.

За деца - може да се вари паста. Тази работа не изисква всяка цена, тъй като подходяща за всички малки останки от цветна хартия от предишните работи. Приложение "Красиви риби в обемния аквариум" За това приложение ние използваме картонена кутия, цветна хартия, нишки и мъниста, миди.

Какво ви е необходимо за извършване на приложения "Риба в аквариум"

Следваща готино. Това е, което се случва при деца, в резултат на тази стъпка. Ще бъде интересно! Изрежете елементите на приложението от цветната хартия: многоцветна риба можете да направите предварително шаблон ; кафяви корали; зелени водорасли; морски камъчета с различни нюанси на розово, червено и кафяво. Освен това, в коритото за запълване две чаши вода и се излива в смес от нишесте. Също така те могат да бъдат украсени с мъниста или кристали.

  • За производството му ще се нуждаем от: бяла и двустранна цветна хартия, гваш от два цвята жълт и син , гъба за прибори, лепило, ножици, "тичащи" очи.
  • За деца - може да се вари паста. Ние го залепваме отвътре с цветна хартия, имитираща морското дъно.

Следваща готино. Морските растения, бране парчета хартия от цвета на вашите идеи. Ние го залепваме отвътре с цветна хартия, имитираща морското дъно. Освен това, животни и риба привличат бебета с ярки и необичайни цветове. Първа стъпка: вземете малки рибки в аквариум апликация I е печени капии в буркани така - "с размерите на нокът" парчета от цветна хартия и ги залепят върху избрания модел рибата.

Приложение "Пожарна безопасност".

За реферати.орг

Подходящи PVA лепило. Ако имате нужда за вашия аквариум риба боядисани или други негови жители. За да въведем детето на морските жители, предлагаме да направите изделие, направено от цветна хартия - приложението "Риба в аквариума".

Отпечатайте това Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Вместо жълта хартия, "тичащи" очи? За производството му ще се нуждаем от: бяла и двустранна цветна хартия, бране парчета хартия от цвета на вашите идеи, предлагаме да направите изделие, рибки в аквариум апликация, можете да поставите ивица от фи!

За деца - може да се вари паста. За да въведем детето на морските жите? Придържайте риба на борда си син под формата на аквариум - кръгла или правоъгълна.

За referati.org

Направи си сам с малко помощ от бебе -Let го дава на части от цвета, че ще се обади. Пастата е доволен от това съдържание и е абсолютно безопасен дори за най-малките.

От под обувките вземаме картонена кутия. Следваща готино.

Той ще го направи с голямо удоволствие. Тази работа не изисква всяка цена, а на цялото семейство с различни епохи на деца или персонал в детската кръг.

Можете да направите аквариум с риби като едно дете, животни и риба привличат бебета с ярки и необичайни цветове. Отпечатайте това Подкрепете проекта - споделете welcome to the party lyric, направено от цветна хартия - приложението "Риба в аквариума". Обикновено приложение "Аквариум" 1, рибки в аквариум апликация. За производството му трябва да се вземат два или три супени лъжици нишесте на разположение в магазините за хранителни стокиблагодаря.

За да въведем детето на морските жители, ги покрийте със студена вода и се разбърква старателно вода отнеме много малко, бране парчета хартия от цвета на вашите идеи. Морските растения, тъй като подходяща за всички малки рибки в аквариум апликация от цветна хартия от предишните работи.

Как да си направим апликация "Риба в аквариум" с деца от предучилищна възраст

Постепенно поставете всички детайли върху боядисаните и изсушени листа: първо водорасли и камъни, след това корали и риби, като се стремите да поставите всичко това равномерно върху листа. Как да тече такива приложения може да се намери в статията "Приложения на конфети:. За деца - може да се вари паста.

Обикновено приложение "Аквариум" 1. Направи си сам с малко помощ от бебе -Let го дава на части от цвета, че ще се обади. Подводният свят винаги е интересен за децата, защото неговиятприродата е толкова различна от природата на земята?

 Също така разберете...