Хотел гурме ресторант кастело ди сан марино

25.03.2020
Автор: Видлена

Настилките са изпълнени със стара италианска керамика и паркет от екзотично дърво. Археологически музей - 6,82 km.

Топ дестинации. Двора на сградата е разработен по специален ландшафтен проект с чешма, барбекю и богато озеленена градина. В интериора на сградата са използвани автентични елементи от стари български и италиански къщи по стени,тавани и подове като розетки, пана дървени греди от преди години.

Централна Софийска Синагога - 10,81 km. Летищен трансфер е на разположение при поискване и срещу допълнително заплащане. Влезте в акаунта си.

Достъп Асансьор Допускане на домашни любимци. В брой ATM. Говорими езици Английски Португалски. Назад към резултатите. На второ ниво на мястото на спалния тракт се развива второто ниво на ресторанта, офис на управите. Хотел-Гурме ресторант "Кастело ди Сан Марино".

Виж снимки и детайли. Обратно към резултатите от търсенето. Festa Sofia Hotel.
  • Влезте в акаунта си.
  • Въз основа на задание на инвеститора е изготвен проект за промяна на инвестиционните намерения след издаване на разрешение за строеж съгласно чл. Сградата е двуетажна постройка с частичен подпокривен етаж в източния край на сградата.

Удобства в обекта

Ramada by Wyndham Sofia City Center. Решението е в старинен италиански стил с дъсчени обшивки по фасадите комбинирани с тухлени и каменни облицовки, червена мазилка и варовик. Сградата е двуетажна постройка с частичен подпокривен етаж в източния край на сградата.

Въведете дати, за да видите цени. Стълбището на жилищната част е оформено като кула облицована с камък врачански варовик и облицовъчни тухли, и завършва оригинално с малка куличка архитектурен елемент — 10 м2 , която е облечена с медна ламарина с шпил и ветропоказател френски петел. В брой ATM.

Безплатна Wifi връзка. Въз основа на 1 отзив. Над работилницата и гаража в преработката са предвидени пет студия и подпокривен етаж с един апартамент напълно отделени от ресторанта със собствен вход и собствено евакуационно стълбище. Виж снимки и детайли. Фасада на хотела! Двойна стая с балкон.

Характеристики

Всички типове туристи 1 Всички типове туристи 1 Самостоятелно пътуващ 1 Семейство с големи деца 1. Хотел-Гурме ресторант "Кастело ди Сан Марино". Други При резервиране на повече от 5 стаи е възможно да се прилагат различни условия и допълнителни плащания.

Достъп Асансьор Допускане на домашни любимци.

Това е популярно място за настаняване. Интериор на хотела. Георги Гурев адрес: София, кв. Висока оценка за София. Elegance Hostel and Guesthouse. На разположение има безплатен достъп до Wi-Fi интернет.

Информация за Кастело ди Сан Марино

Стълбището е предвидено с естесвено осветление с рисувани стъкла. Част от нея е покрита с дървен навес в стар стил, където са намерили място сепарета за около 20 души. Кастело ди Сан Марино разполага и с гурме ресторант, сервиращ интернационална кухня, с бар, както и с часова рецепция.

Топ дестинации. Популярни забележителности.

Георги Гурев адрес: София, сешоар и тоалетни принадлежности. Изхранване 9. Планина Витоша - 11,76 km. Обект 9. Кастело ди Сан Марино разполага и с гурме ресторант, кв, сервиращ интернационална кухня. Хотел-Гурме ресторант "Кастело ди Сан Марино". Баните включват халати и чехли. Настанете се и се забавлявайте.

София Обекти. Agoda е символ на приключение!

Salt & Pepper Castello di San Marino

Хотел-Гурме ресторант "Кастело ди Сан Марино". Решението е в старинен италиански стил с дъсчени обшивки по фасадите комбинирани с тухлени и каменни облицовки, червена мазилка и варовик. Работният проект за преработка е разработен въз основа на одобрените проекти от год.

В брой ATM. В проекта се предвижда промяна само на предназначението на двете нива на къщата кота 0. Време на годината. Elegance Hostel and Guesthouse.

 Също така разберете...